Previous Next

KUDOS TOUR - Craiova

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Cei de la Cyclic Agency au adus bucuria Kudosului la Craiova.

Sambata seara, la Casa de Cultura A Studentilor , a avut loc mult asteptata petrecere Kudos Tour. Patrick Chardronnet, Rosario Internullo, Mano & Azteca si Gully , ne-au oferit o noapte minunata prin muzica vibranta si visualuri captivante.


Evenimentul a inceput la ora 22:00 iar Mano & Azteca, rezidentii celor de la Kudos Beach, au fost cei care au dat ton petrecerii.Pana la finalul set-ului lor, incaperea era deja plina.Originar din Germania si avand la baza stiluri precum minimal , techno, electronic si house, headliner-ul serii , Patrick Chardronnet a avut un set live de exceptie. Beat-urile sale au incarcat publicul cu energie , fiind aplaudat de toata lumea.

Petrecerea a continuat cu Gully si incheiata de Rosario Internullo care au reusit sa tina publicul in picioare pana in zori.
Proiectiile vizuale in culori vibrante, au mers mana in mana cu muzica si au avut o contributie puternica la starea publicului.
Sala era plina, majoritatea oamenilor dansau, muzica era buna iar visualurile erau mai mult decat potrivite. Nici nu trebuia sa te chinui sa intri in ritm pentru ca ritmul intra in tine ! Cei de la organizare si-au facut treaba cum nu se putea mai bine. Evenimentul a pus la dispozitia publicului garderoba iar sala mica a fost amenajata special pentru pauzele de tigara, dotata cu bar, sistem audio si canapele.

Per total petrecerea a fost reusita, sonorizarea a fost buna, atmosfera antrenanta si publicul vesel.
As repeta experienta Kudos Tour? Cu siguranta, da!


Ani J.

hipnotyka                          logo malibu footer                        Logo Kiss FM                         logo player                        logo polivalenta