DJ OPTICK PE 23 OCTOMBRIE LA CRAIOVA

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

DJ Optick intra in categoria – a man on a mission! Ca artist, a incercat in permanenta sa depaseasca limitele unui tipar impus de un anume stil din muzica dance. Sound-ul marca Optick este „friendly” pentru radio si rupe orice ring de dans, este combinatia perfecta.

Face parte din categoria „usual suspects” la marile evenimente dance, festivaluri, evenimente de club, performand pentru un public de la cateva sute de persoane, pana la cateva zeci de mii de oameni. DJ Optick este, printre altele, si unul din initiatorii celui mai important festival outdoor de muzica electronic din Romania, Liberty Parade, manifestare inceputa in Capitala, in 2000. De atunci, in fiecare an, DJ Optick a fost unul dintre organizatorii evenimentului care a atins cote inimaginabile, atat pe plan national, cat si international. Totodata, Optick realizeaza an de an imnul acestui eveniment. De altfel, Imnul Liberty Parade 2006, „Feel Good”, poate cel mai cunoscut din cele produse pana acum, a intrat in difuzare la „Essential Sellections”, emisiunea realizata de Pete Tong, la BBC Radio 1. Ca release oficial „Feel Good” a fost lansata cu Wasted Youth, Australia si Roton Music Romania. De asemenea, imnul Liberty Parade din 2009, realizat de Optick & Vibers feat. Tara McDonald a obtinut distinctia de “Cea mai buna productie muzicala (electronica) din Romania”, in cadrul Nights.ro Awards. Ca DJ, Optick te va coplesi cu tehnicile sale de DJ-ing; te vei trezi in starea aceea, pe care doar un DJ cu tone de potential o poate transmite, iar tu vei acapara ringul de dans de la un capat la celalalt. „Lumea este cea care ma inspira. Este o binecuvantare sa stiu ca oamenii cauta petreceri underground, ca stiu sa aprecieze mood-ul unei seri in oras, ca inteleg acea stare de club. Tot ceea ce e in jurul meu ma ajuta sa-mi creez propriile set-uri.”, crede DJ Optick. Face muzica pentru a face cunoscuta viziunea lui asupra sound-ului din cluburi si va fi mereu considerat cel care a pus in mapa sa dragostea pentru muzica electronica de calitate. Asteptam cu mare drag sa-l ascultam maine seara la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova.

hipnotyka                          logo malibu footer                        Logo Kiss FM                         logo player                        logo polivalenta